feel free to navigate around. FOLLOW | DASHBOARD.
Amsya <body>
amsyat๑t
They'll keep us apart, they won't stop breaking us down


am sya tot

Wednesday, 10 January 2018
Destinasi

Assalamualaikum and hi hell-o world!

So wssup? Lama gak tak update. Hidup lagi ke rakyat jelata beta disini? Heh. Tot tot. Zaman 3-Serangkai dah berlalu tot. Laa ni apa barang blogger, kita kasi update dkt Instagram laa. Kini sekeping gambar bukan hanya lagi membawa seribu makna. Malah, membawa beribu-ribu patah perkataan tanpa kilometrico (caption je bro boleh buat rangkap perenggan semua takda hal bro) tapi selalunya orang yg malas nak membaca mcm aku selalu scroll je dkt bawah.

Syatot is almost 80% recover do. But still ada masa kecundang down gila babi parah juga bro. La ni wa bukan org Ipoh lagi der. Dah fully Keyel hahaha. Intern pun dkt dpn rumah je (menyesal gak sebenarnya). So, perasaan saya setelah melihat rakan rakan seperjuangan saya yg dulu selekeh nak mampus tiba tiba dah cantik jelita rupawan, Kecundang talak lima. Bila turn aku pula doooo. Betambah talak bila tengok ada yg dah nak kawin lah tunang lah and so on. And even ada yg dah ada baby do. Like srs ah do? Aku buat apa sial dgn life aku sekarang hahahaha career pun takdo. Rupa jauh sekali. Apatah lagi duit tsk.

Tapi aku ada le juga pasang matlamat before kawin (kalau ah kawin en) aku nak penthouse sebiji. Hilux sebiji. Paling tidak pun Ranger? Peh bahagia hidup. Pastu buat surgery muka lol. London weight management. Then tiap tiap minggu pergi spa berendam dlm susu kambing cucuk vitamin sana sini biar putih melepak. Ha semua matlamat ni mesti dpt kalau ada sugar daddy kaya raya lololol.

Kalau. Ala cerita pasal kalau. Eh babi pun boleh terbang sambil reverse. Kau pun boleh bertukar jadi anjing. Bulan pun boleh jatuh dalam dakapan ku. Tapi kita semua ada destinasi sendiri. Life is short sis. Too short than my height lol. Ada rezeki sambung degree? Go on. Ada rezeki kawin lari? eh apa tunggu lagi eh apa tunggu lagi! Ada rezeki dpt baby? hehehehehe kawin dulu ok? And so on. Good Luck. Inilah yg dinamakan post tanpa point.


OLD |

WHENEVER I THINK OF THE PAST, IT BRINGS BACK SO MANY MEMORIES